Undersøgelse | CEREC | Kroner | Broer | ImplantaterPrisliste

Undersøgelse og tandlæge behandling i Stettin

Du kan vælge at tage til Stettin og få foretaget en undersøgelse der afsluttes med et skriftligt tilbud på behandling, eller du kan vælge at påbegynde behandlingen i forlængelse af undersøgelsen.

Du kan , hvis du ved hvad der skal laves, sende en e-mail og du vil få en omtrentlig pris på behandlingen inden for nogle få dage.

Rejsen dertil

Inden du er ankommet til dit hotel i Stettin vil du få oplyst tiden for dit tandlægebesøg.

Skriftligt tilbud på tandlæge behandling

Efter at der er lavet et panorama røntgenbillede er dette straks på monitoren hos tandlægen der foretager undersøgelsen, således kan både du og tandlægen følge med. Udover røntgenbilledet har tandlægen også mulighed for at benytte kamera i forbindelse med undersøgelsen også her kan du følge med på monitoren.

Når tandlægen har undersøgt dig bliver der lavet et skriftligt tilbud på behandlingen, dette tilbud er, udover polsk, oversat til dansk.

Tandbehandlingen

Når tiden til behandlingsstart nærmer sig skal du selvfølgelig have et ophold i Stettin der passer til den tid behandlingen påregnes at tage.

Vi sørger for at afpasse din behandling således at den passer ind i de dage hvor det er muligt at arrangere rejser.

Faktura på behandlingen

Når du har gennemgået tandbehandlingen udsteder klinikken selvfølgelig en faktura på dette. Denne faktura kan du benytte såfremt du er berettiget til at modtage tilskud fra den offentlige sygesikring eller sygeforsikringen “Danmark”. Fakturaen er udstedt med dansk oversættelse.