Undersøgelse | CEREC | Kroner | Broer | ImplantaterPrisliste

Det er svært at opgive en nøjagtig pris på et tandimplantat uden at tandlægen har haft mulighed for at undersøge den enkelte først.

Såfremt du er interesseret i at få et tandimplantat skal du være opmærksom på at ikke alle er egnede til dette uden først at få foretaget en operation der skal gøre kæbebenet større. Tandlægen kan først afgøre dette når han har set røntgenfotografier. Tandlægen vil, sammen med dig, analysere røntgenbillederne.

Implantat 3.200 Zloty pr stk

Selve implantatet koster 3.200 zloty pr stk. Prisen opgives som implantat for sig selv og som krone for sig selv idet det ikke nødvendigvis er sådan at der skal krone på alle implantater, f. eks i forbindelse med fuld implantatbro. Beløbet, 3.200 zloty, skal du gange med den aktuelle zlotykurs for at få prisen i danske kroner, normalt vil du skulle gange med omkring 1,8 for at finde prisen på en MK krone i danske kroner.

Krone på implantat 2.800 Zloty pr stk

Såfremt der skal krone på et implantat koster denne 2.800 zloty pr stk. Dette beløb skal du gange med den aktuelle zlotykurs for at få prisen i danske kroner, normalt vil du skulle gange med omkring 1,8 for at finde prisen på en MK krone i danske kroner.

Aktuel valutakurs

DKK - Danske krone
PLN
1,6757