12 C
Szczecin
onsdag, september 19, 2018

Sådan laves en CEREC krone på 1 time

0

I videoen her kan du se hvordan en CEREC krone kan laves hos tandlæge på en time.

SE AKTUELLE TILBUD FRA UNIMEDEX

SE AKTUELLE REJSETILBUD

Tilbud på rejse og undersøgelse

0

10% forårsrabat

Som kunde tilbyder Unimedex nu at du kan komme til klinikken og få foretaget en opfølgende undersøgelse eller hvis du er ny kunde få lavet et panorama røntgenbillede med efterfølgende undersøgelse og tilbud på behandling.

Der er lavet en række ture, blandt andet fra fredag med hjemrejse søndag hvor tandlægerne på klinikken også arbejder lørdag, det betyder at du også kan få foretaget større behandlinger på en rejse fra fredag til søndag.

 

Såfremt du ønsker at gøre brug af hele eller dele af tilbuddet kan behandling påbegyndes i forlængelse af undersøgelsen, eller på et senere tidspunkt.

CEREC kroner i fuld porcelæn – fra dag til dag

CEREC teknologien drøner derudaf, nu slipper man for at benytte “pudder” og aftryksmasse i forbindelse med CEREC kroner, fremover er det kun en digital scanning der skal til. Unimedex investerer i yderligere en arbejdstation til CEREC kroner så man nu har to stationer der kan producere op til 10 CEREC kroner pr time. Udviklingen på CEREC området går som nævnt stærkt og næste skridt er nu at man kan få lavet 3 og fire leddet broer med CEREC teknologi fra dag til dag. Dette betyder at du kan f.eks kan tage på en rejse fra torsdag eller fredag med hjemrejse søndag og på sådan en rejse få lavet en eller flere CEREC kroner.

Der er et begrænset antal pladser på disse ture.